Vrijdagavond 23 september beleefde Goes de eerste editie van Goes Couture. De internationaal gelauwerde couturier Addy van den Krommenacker toonde in het imposante decor van de Grote Kerk, zijn wintercouture en de nieuwe ready-to-wearlijn 'Forest'.

Op de ruim twintig meter lange catwalk kwamen de kenmerkende creaties letterlijk tot leven. Wervelende stoffen, vrouwelijke lijnen en beweeglijke elegantie konden rekenen op de goedkeuring van het 600-koppige publiek. De nieuwe Forest-collectie is geïnspireerd op het meesterwerk Tuin der lusten van Jheronimus Bosch. Het groene landschap uit het schilderij was Addy's inspiratiebron voor zowel zijn couture- als ready-to-wear-collectie. Addy opende de show met zijn nieuwe betaalbare 'Capsule Collection', blouses met de Bosch by Addy Forest-print, bijpassende jeans, pulls en vesten.

Nieuwe en vertrouwde materialen
Voor zijn couturecollectie gebruikte Addy vele nieuwe materialen, maar natuurlijk ontbreekt ook het kant en de vederlichte zijden chiffon niet. De belangrijke kleuren in de collectie zijn khakigroen, hemelsblauw, rood en beige/nude. Veel dames maakten van de gelegenheid gebruik om na de show een kijkje te nemen in de meereizende pop-up store en de couturier daar persoonlijk te ontmoeten.

Video: Finale Addy van den Krommenacker Goes

Video: Ready to Wear Collection Addy van den Krommenacker

©2016 | ADDY VAN DEN KROMMENACKER
DESIGN | SCHUTDESIGNS IN BLOCKWISE