"Vanwege de prachtige, rijke uitstraling heb ik gekozen om de modellen te laten schitteren met de haarsieraden van Valyra. Ze gaven tijdens de show de finishing touch aan de avond", zegt Addy van den Krommenacker. Enkele maanden daarvoor kwam hij in aanraking met het nieuwe merk en hij werd direct enthousiast.
"We zijn erg onder de indruk van de show, maar bovenal erg trots dat Addy ons heeft uitgekozen om zijn collectie te completeren", reageert Inge Hermans, grondlegger van Valyra. "De sieraden die getoond werden zijn specifiek voor de show gemaakt. Dat is hoe we werken: we ontwerpen geheel naar wens van de klant."

Valyra haarsieraden zijn ontwikkeld voor zelfstandige, zelfbewuste vrouwen met lang haar. De luxe sieraden zijn gemaakt van titanium en kunnen tot uniek sieraad worden gemaakt. Dit kan doordat de haarsieraden in diverse titaniumkleuren kunnen worden geleverd. Daarnaast kunnen deze bijzondere sieraden uniek gemaakt worden door een eigen afwerking te kiezen, zodat ze bij elke stijl aansluiten.
Voor meer informatie over Valyra:

www.valyra.nl
ingehermans [at] valyra.nl

©2016 | ADDY VAN DEN KROMMENACKER
DESIGN | SCHUTDESIGNS IN BLOCKWISE