Tijdens een intiem diner in het Hotel Pulitzer Amsterdam lanceerde Addy van den Krommenacker eind november 2014 zijn een speciale, gelimiteerde feestmaanden-special van zijn parfum Red Carpet. Voor dit event nodigde Addy een aantal speciale muzes en vriendinnen uit om de eerste exemplaren in ontvangst te nemen. Addy heeft daarbij een speciale clutch ontworpen om het ultieme red carpet gevoel te complementeren. Het parfum staat synoniem voor glamour en sensuele, vrouwelijke allure: precies zoals een vrouw sprankelt op de rode loper.

Tijdens het diner in het Pulitzer hotel keek Addy van den Krommenacker samen met zijn beste vriendinnen terug op een mooi jaar en bijzondere vriendschappen. In 2014 heeft Addy zich laten inspireren door romantiek en met dit driegangendiner liet hij zijn gasten even wegdromen in zijn bijzondere wereld. Dat kwam extra tot uiting met de bloemcreaties van LM Flower Fashion. Aanwezigen waren onder andere Monique des Bouvrie, Jette van der Meij, Prinses Margarita, Sandra Reemer, Antje Monteiro, Liza Sips, Tess Milne en Pip Pellens. De clutch die Addy speciaal heeft ontworpen voor de feestmaanden heeft een waarde van €110,- en is voor een bedrag van €24,95 verkrijgbaar bij aankoop van de 50ml Eu de Parfum, een echte must have voor iedere fashionista. De special is onder andere verkrijgbaar bij Mooi parfumerie en DA.

Het ‘rode-loper-gevoel’ naar een geur vertaald
De betoverende, frisse akkoorden van bergamot, mandarijn en bloedsinaasappel is waar de parfum mee opent: een opvallende topnoot die synoniem staat voor de vederlichte chiffon jurken van Addy. Het hart van de parfum is de roos, deze krachtige bloem heeft een unieke sensualiteit zoals bij geraffineerd kant. De geur wordt versterkt door de honingzoete rijkdom van mimosa en de intens verleidelijke, charmante geur van ylang ylang die synoniem staan voor Addy’s zijdebrokaten en exclusieve shantungs. De krachtige basisnoot van de vanilleachtige tonkaboon, warme vetiver en lavendelachtige opoponax geven de diepe geur van luxe satijn en het gevoel van de glamour van de ‘red carpet’ aan dit exclusieve parfum. De geur is, evenals Addy’s creaties, niet overheersend maar subtiel aanwezig met een tijdloze elegantie.

©2016 | ADDY VAN DEN KROMMENACKER
DESIGN | SCHUTDESIGNS IN BLOCKWISE