Op maandag 28 september toonde Addy van den Krommenacker zijn lang verwachte collectie Amazon by Addy in Villa Maasdonk te Nuland

De show van de collectie werd 2 keer uitgesteld i.v.m. met de maatregelen betreffende het Coronavirus.

De show zou in februari gehouden worden tijdens de Indoor Brabant en tijdens de Fashionweek in Amsterdam en beide evenementen werden gecanceld.

Deze week leek het erop dat de show wederom niet door zou gaan maar net 1! dag voor de nieuwe maatregelen kon Addy dan toch zijn nieuwe collectie tonen, die geïnspireerd is door de allure van de paardensport en de Royal Ascot Races.

In Villa Maasdonk, de nieuwe thuisbasis van Addy,  waar zijn atelier en salon tegenwoordig is gevestigd werden alle gasten verwelkomd door een ere haag van Friese paarden van de Dunsjede Hynders. De gasten, waaronder o.a. presentatrice Pernille La Lau, Mevrouw Toos van der Valk met haar schoondochter Sandra van der Valk, Jan Groen met zijn echtgenote Desiree Boon van de Grolsch familie, de vrouw van de burgemeester Astrid Baggermans genoten van de show met nauwkeurig afgemeten zitplaatsen op 1,5 meter. Een twaalftal modellen toonden de ready to wear en de Couture Collectie herfst winter 2020/2021.

Addy ontwikkelde voor deze collectie een drietal exclusieve prints in navolging van zijn succesvolle Out of Africa en Bosch by Addy collecties. De Amazon by Addy heeft frisse grasgroen tinten in combinatie met brique en bruin nuances.

In de Ascot collectie zien we veel nude en oud rose, die de romantiek uitstralen van de befaamde Royal Ascot Races.

De Ready to wear collectie heeft een aantal combineerbare items , zoals de modieuze plissé midi rok. Ook in de tops en blouses zien we de plissé terug . Bijpassende vesten en leren pantalons en rokken completeren de collectie. Addy is momenteel actief met zijn ready to wear collectie, die sinds kort on-line op zijn webshop “Addy Store“ te koop is

Uiteraard toonde Addy ook zijn fameuze avondjurken. Deze waren geïnspireerd door het Hollywood van de 30 er jaren. Vederlichte zijde gepailleteerde avondjurken die als een waterval om het lichaam vallen in zachte groen en rose tinten. Ook zilver en wit maken een belangrijk deel uit van de Couture Collectie. In dezelfde collectie zien wij ook de veel zijden, brokaten, en organza.

Iedereen genoot van de show en de sfeer die door Addy met zijn door hemzelf samengestelde muziek en achtergrond film werd gecreëerd in de passende ambiance en Brabantse gastvrijheid van Villa Maasdonk.

 

 

Addy store 

LBekijk hier mijn nieuwste Ready to Wear Collectie 

©2016 | ADDY VAN DEN KROMMENACKER
DESIGN | SCHUTDESIGNS IN BLOCKWISE