Op zaterdag 13 oktober kunt u - gratis! - in Courtyard by Marriott in Hoofddorp een modepresentatie bijwonen met de ready-to-wearcollectie van Addy van den Krommenacker! Dat weekend wordt het Puro! Lifestyle & Business Event gehouden.

Wilt u eens lekker genieten van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Lifestyle, zoals mode, beauty, auto’s, wonen, audio, kunst en juwelen? Of doet u liever zaken in een bijzondere ambiance waar u ook naar hartelust kunt genieten van mooie producten en tongstrelende culinaire traktaties?

Het is allemaal mogelijk op zaterdag 13 & zondag 14 oktober, als Courtyard Marriott Hotel te Hoofddorp twee dagen lang het decor is van het PURO! Lifestyle & Business Event. U en uw vrienden zijn hierbij van harte uitgenodigd om sfeer te komen proeven en inspiratie op te doen. Op zaterdagmiddag om 15:00 en 17:00 uur wordt de Ready to Wear collectie gepresenteerd van Addy van den Krommenacker. Ook kunt u een traditionele scheerbehandeling ervaren, door meesterbarbier Jan Heideman. Beleef het mee! Kom kijken, ruiken, proeven, luisteren, ontmoeten en genieten.

Gratis aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@puro-event.nl

Zaterdag 13 oktober 13.00 - 19.00
Modepresentatie Addy van den Krommenacker om 15.00 en 17.00 uur

Zondag 14 oktober 13.00 - 18.00

Locatie: Courtyard by Marriott, Bosweg 15 te Hoofddorp
Meer informatie: www.puro-event.nl

©2016 | ADDY VAN DEN KROMMENACKER
DESIGN | SCHUTDESIGNS IN BLOCKWISE