Tijdens de Corana lock-down tijd startte Addy van den Krommenacker via facebook een project om met zijn social-media volgers een jurk te ontwerpen en te maken .” Help me with the design of  the dress”werd een groot succes en men kon iedere week het proces op de voet volgen .Sommige afleveringen hadden een bereik van 400.000 betrokkenen en de gouden jurk werd populair en werd zelfs in Belgie als lesmateriaal gehanteerd om jonge modestudenten te stimuleren het couture vak  te omarmen .

De fotoshoot met de gouden jurk werd vervolgens gedaan met de tophandbalster Estevana Polman met een prachtig resultaat.

Toen de sopraan Janine Kitzen bij Addy aanklopte voor advies voor  een ultieme outfit voor de presntatie van haar nieuwe CD, die in het voorjaar uitkomt, adviseerde Addy haar de gouden jurk.  Hij stelde haar voor de gouden jurk te veranderen in vier verschillende looks , die paste bij de diversiteit van de verschillende songs op de CD.

Toen Addy de Cd hoorde opperde hij het idee om Ave Maria als single voor de Kerst uit te brengen en bood haar aan de produktie en ontwerp  van een bijbehorende videoclip voor zijn rekening te nemen. Janine was erg enthousiast en toen de gouden jurk klaar was , met de 4 verschillende optie,s ( korte jurk, overrrok, stola, blouse ) kon zij niet wachten om de videoclip op te nemen.

En deze is inmiddels klaar. Bekijk hier het resultaat.

 

 

 

  

Janine Kitzen 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit.

©2016 | ADDY VAN DEN KROMMENACKER
DESIGN | SCHUTDESIGNS IN BLOCKWISE