20231120 113147128 iOS

Couture 2021

Addy toont zijn nieuwe couture collectie op de Kasta Morrely Fashionweek 

Dit weekend keerde Addy van den Krommenacker terug op de catwalk met een grootse show ter ere van het 10 jarig bestaan van de Kasta Morrely Fashionweek in Iasi ( Roemenië ).
Kasta Morrely  is een toonaangevende organisatie op het gebied van creatieve industrieën, verdediging van mensenrechten en democratische vrijheden .
Zij zetten zich o.a. ook in voor duurzaamheid en werkomstandigheden bij de productie van kleding. 
Addy toonde al een aantal keren zijn collectie in deze bijzondere stad ,die ooit als Europese hoofdstad van het jaar werd gekozen . Iasi is de op twee na grootste stad van Roemenië, en ligt in het noordoosten van dat land, in de regio Moldavië. De stad is de hoofdstad van het district Iași, en de voormalige hoofdstad van het vorstendom Moldavië. Deze stad is het economische, academische en culturele centrum van Moldavië. Er verblijven jaarlijks meer  dan 60.000 studenten in de vijf universiteiten van de staat en drie privé-universiteiten. De stad heeft prachtige authentieke palazzo’s en gebouwen.
Addy toonde zijn nieuwe couture collectie op de prachtige trappen van de “Palace of the Army” een prachtig statig paleis met een groot bordes en indrukwekkende trappen .
Dit was het juiste podium voor de Couture jurken  van Addy van den Krommenacker.  
Addy toonde al een aantal keren zijn collectie tijdens deze Fashionweek en werd uitgeroepen tot “Designer of Honour “door deze organisatie.
De couture collectie van Addy biedt een breed scala van kleuren. Addy gebruikt in deze collectie veel zuivere zijde organza  en chiffon. Maar ook bijzondere materialen , zoals etamine en devoree organza. .
Addy was erg enthousiast. “ Wat heerlijk dat ik mijn collectie weer kan tonen in z’on prachtige setting en zo een professionele organisatie als Kasta Morrely. Ik heb intens genoten van de stress en de spanning om alles op tijd klaar te hebben en ben blij met het eindresultaat. 
Tijdens zijn verblijf in Iasi heeft Addy ook nog een seminar gegeven voor modestudenten. Zijn devies aan de jonge studenten. Volg altijd je eigen pad, laat je niet afleiden en volg je droom. Het is nooit te laat ! 

 

 

 

  

©2016 | ADDY VAN DEN KROMMENACKER
DESIGN | SCHUTDESIGNS IN BLOCKWISE