‘s-Hertogenbosch – Addy opende op 2 maart de Addy pop-up store in de Bijenkorf te Amsterdam. Deze shop in shop is een pilot en zal aanwezig zijn van 2 maart tot 20 maart. Vervolgens zal de pop-up store ook te bezoeken zijn in de Bijenkorf filialen te Rotterdam, Den Haag en Maastricht. Addy zal zelf ook regelmatig aanwezig zijn voor persoonlijk stylingadvies.

Naast de haute couture collectie van Addy die bekend is van de rode lopers van de Televisiering tot en met de Oscars en de bruidscollectie is er voor gekozen om ook de ready to wear collectie met een prijsklasse van 195 euro tot en met 795 euro sterker in Nederland te positioneren. Deze collectie richt zich zowel op de succesvolle zakenvrouw, maar ook iets gekleder voor de moeder van de bruid. Het pop-up store concept bij de Bijenkorf is de eerste shop in shop van Limitless Projects B.V. , het bedrijf achter de ready to wear collectie Addy. Limitless Projects B.V. heeft de intentie om meerdere shop in shops in Europa te openen.

De nieuwe Spring/Summer 2015 ready-to-wear collectie van Addy van den Krommenacker staat geheel in het teken van romantiek. Zachte pastelkleuren domineren de zeer vrouwelijke collectie van Addy, die ook dit seizoen trouw blijft aan zijn signatuur. De shop was prachtig aangekleed met bloemen van LM Flower Fashion, om het beeld van de collectie compleet te maken. Tevens is het parfum RED CARPET van Addy verkrijgbaar in de Addy store. De geur is, evenals Addy’s creaties, niet overheersend maar subtiel aanwezig met een tijdloze elegantie. Het parfum is verkrijgbaar vanaf 39,95 euro ( 30ML).

De catering werd verzorgd door de vaste partner Scavi&Rai Prosecco, Scavi & Ray prosecco staat bekend om de fruitige en frisse afdronk, gemaakt van de eersteklas wijnranken uit de Veneto streek.

De Spring/Summer 2015 ready to wear collectie is in Nederland tevens verkrijgbaar bij Bastiaansen ( Bavel), Blijdesteijn ( Tiel), By Claire ( Castricum), Jansen Noy ( Sevenum), Jetty’s ( Hulst), Meisjes van Blauw ( Eindhoven), , Modehuisblok ( Amsterdam & Uithoorn), Rijcken mode ( Brielle), Rinsma ( Gorredijk), Voorwinden ( ’s-Gravendeel) , Van Zuilen ( Gorinchem) en tevens in Den Bosch bij de twee zaken van Addy van den Krommenacker.

©2016 | ADDY VAN DEN KROMMENACKER
DESIGN | SCHUTDESIGNS IN BLOCKWISE