Sandra Reemer (66) overleden


Dinsdag 6 juni is Addy's goede vriendin Sandra Reemer overleden aan de gevolgen van borstkanker. De zangeres werd 66 jaar. Vanuit Roemenië laat Addy met grote droefheid weten:

"Ik ben diep geschokt door het plotselinge overlijden van mijn goede vriendin Sandra Reemer. Meer dan 35 jaren waren wij goede vrienden en heb ik haar gekleed. Zij heeft aan de wieg gestaan van mijn carrière als modeontwerper en heeft mij altijd enorm gesteund in mijn loopbaan. Ik zal haar enorm missen! Ik blijf haar herinneren als een trouwe vriendin, een zeer professionele presentatrice en fantastische zangeres waar ik grote bewondering voor had."

Addy was de stylist van Sandra Reemer tijdens dier programma's als Sterrenslag (1985), waarvoor ze uitgeroepen werd als bestgeklede vrouw van Nederland. In de jaren die volgden, werden de vriendschappelijke en professionele relatie uitgebreid. Sandra Reemer droeg veelvuldig creaties van Van den Krommenacker. Tijdens de show 'Bosch by Addy' in maart 2016 nam ze nog de rol van presentatrice op zich.

©2016 | ADDY VAN DEN KROMMENACKER
DESIGN | SCHUTDESIGNS IN BLOCKWISE