In het oudste nationale theater van Roemenië, in Iasi, werd Addy op 30 oktober 2015 beloond met een Award of Excellence. Hij kreeg deze prijs nadat hij er eerst een succesvolle show had gegeven tijdens de Fashion Week.

Addy kreeg van de organisatie van de Kasta Morrely Fashion Week de Creative Industries Award of Excellence voor zijn bijdrage aan de glamour van de internationale rode lopers. Dit stimuleert jonge talenten om hun vaardigheden te ontwikkelen. Kasta Morrely is een internationale culturele organisatie van mensenrechten, gespecialiseerd in de vorming van de Europese opinieleiders door middel van culturele projecten en international trainingen.
Het sprookjesachtige theater waarin de uitreiking en show plaatsvond, is gelegen in de voormalige hoofdstad van Moldavië en is verkozen tot het tweede mooiste theater van Europa. Deze stad is het economische, academische en culturele centrum van Roemenie.

Out of the shadows
Na zijn sucesvolle show reisde Addy naar London om de première bij te wonen van de film "Out of the shadows" van Zacherie Weckstein in het London Museum. Voor deze short movie maakte Addy zijn debuut als costume designer. Op deze avond werden tevens een tiental van zijn creaties tentoongesteld.

Jheronimus Bosch
Addy is tevens druk bezig met zijn nieuwe collectie, waarbij hij zich liet inspireren op het werk van Jheronimus Bosch. 2016 wordt het Jheronimus Bosch jaar in de Brabantse hoofdstad, vanwege de 500ste sterfdag van de schilder. Aangezien Addy 's-Hertogenbosch een warm hart toedraagt, vindt de presentatie van deze nieuwe collectie ook plaats in het Theater aan de Parade in Den Bosch op 11 en 12 maart 2016. Er is een avond georganiseerd voor pers, genodigden en een publieksavond.

©2016 | ADDY VAN DEN KROMMENACKER
DESIGN | SCHUTDESIGNS IN BLOCKWISE