Addy

Experience

Na een moeilijke tijd, met het faillissement en het moeten sluiten van mijn winkels, heb ik gewerkt aan een doorstart. Dankzij jullie positieve berichten heb ik er voor gevochten met behulp van familie en lieve vrienden.

Ik wil iedereen bedanken die dit voor mij mogelijk hebben gemaakt. Ik heb een doorstart gemaakt met een nieuwe firma Admoda, met als financiële directeur mijn zus Wilma van Osch van den Krommenacker. Dankzij eigenaresse van Villa Maasdonk Marijcke van Oss heb ik een nieuw onderkomen gevonden in haar villa.

Villa Maasdonk is een evenementenlocatie en een trouwlocatie, tevens is Marijcke van Oss interieuradviseur en weddingplanner. Wij hebben de handen ineen geslagen.

In Villa Maasdonk in Nuland, in de gemeente ‘s-Hertogenbosch, verwelkom ik u graag in mijn wereld; een heuse Addy Experience. U kunt genieten van een overzicht van mijn belangrijkste creaties.

Iedere ruimte heeft een apart thema. Op deze plek adviseer ik u, ontwerp ik mijn creaties voor u, is mijn ready-to-wear collectie verkrijgbaar en beleeft u een bijzonder evenement, zoals een fashion show geheel op maat, een seminar, workshop of lezing.

Ik ontwerp uw bruidsjapon en u kunt trouwen in de mooie kapel van Villa Maasdonk. Daarom noem ik het de Addy Experience!


U bent van harte welkom!
Ik verheug me op uw komst