NOS | NOC*NSF Sportgala 2018

Tijdens het jaarlijkse NOS | NOC*NSF Sportgala werden tal van sporters geëerd met een prijs voor hun prestaties. Addy van den Krommenacker kleedde ook dit jaar weer een aantal van de sporters.

Sanne & Lieke Wevers

De tweeling-turnsters Sanne en Lieke Wevers schitterden in couture uit de Out of Africa-collectie. Sanne behaalde in 2018 goud op de balk.

Samen kwamen ze uit voor het Nederlandse team op de Spelen in Rio de Janeiro in 2016. 

Annouk van der Weijden

Schaatster Annouk van der Weijden nam op het Sportgala afscheid van haar twaalfjarige topsportcarrière. Ze werd in 2018 Nederlands kampioen Allround en nam in 2014 en 2018 deel aan de Olympische Winterspelen. Op het Sportgala droeg ze een japon met sleep van lace laqué uit de couturecollectie. 

Lidewij Welten

Lidewij Welten droeg een elegante jurk met in verschillende grootte geappliqueerde zilverkleurige pailletten uit de couturecollectie van Addy van den Krommenacker. Lidewij en haar Bossche en Nederlandse teamgenoten behoren al jaren tot de wereldtop en behaalden dit jaar goud tijdens het WK Hockey in Londen.

Annemiek van Vleuten

Wielrenster Annemiek van Vleuten was voor het Sportgala genomineerd als Sportvrouw van het Jaar. In 2018 werd ze onder meer wereldkampioene tijdrijden in Innsbruck en won ze o.a. de Giro Rosa en La Course, waardoor ze nummer één staat in de UCI-ranking en het eindklassement van de Women's World Tour won. Ze droeg een couturejurk uit de Red Collection.

©2016 | ADDY VAN DEN KROMMENACKER
DESIGN | SCHUTDESIGNS IN BLOCKWISE