Voor het jaarlijkse gala van de uitreiking van de Televizier-Ring kleedde Addy van den Krommenacker meerdere bekende Nederlandse dames. Onder hen Wendy van Dijk, die haar jurk roemde om het draagcomfort.

Welmoed Sijtsma (links), sinds 2015 presentatrice van het NOS Jeugdjournaal, ging gekleed in een couturejapon van Addy’s hand. De rok is van devoré organza, de top is geborduurd met wyberpatronen van vele duizenden pailletten en glaskralen.

Pernille la Lau (rechts), presentatrice van Koffietijd en 5 Uur Live, ging aan Addy’s arm over de rode loper van het gala. Haar turqoise kanten japon heeft rijke borduursels van bloemmotieven.

 Wendy van Dijk, presentatrice van RTL4, droeg een jurk uit de ready-to-wear-collectie. Ze roemde niet alleen de uitstraling, ook het draagcomfort toen haar tijdens de uitzending om meer informatie werd gevraagd. “Het is de eerste galajurk die fantastisch lekker zit. Galajurken zitten normaal nooit lekker,” zegt de presentatrice.  “Het is een beeldige jurk. Hij zit echt alsof je hem nooit meer uit wilt doen.”

©2016 | ADDY VAN DEN KROMMENACKER
DESIGN | SCHUTDESIGNS IN BLOCKWISE