Addy ontwerpt voor Aida in Concert

De Nederlandse couturier Addy van den Krommenacker ontwerpt speciaal voor het openlucht musicalspektakel Aida in Concert een aantal exclusieve jurken. Willemijn Verkaik, die de rol van Amneris speelt, zal de kleding van Addy dragen wanneer zij het bekende nummer Mijn pakkie an zingt. ‘Ik voel me vereerd dat ze mij voor deze productie hebben gevraagd,’ laat Addy weten. ‘Musicalsterren dragen meestal mijn jurken wanneer ze na afloop van een première op het galafeest een mooie creatie aan willen hebben. Voor Willemijn en haar medespelers) heb ik een aantal prachtige japonnen voor op het podium ontworpen. Uiteraard geheel in de stijl van Aida.’ 

Voor Addy is het extra speciaal dat hij bij Aida in Concert is betrokken. ‘Ik woon en werk in 's-Hertogenbosch en dat is niet ver van het Autotron waar Aida in Concert wordt opgevoerd.’ Veel Nederlandse sterren laten zich al jaren kleden door Addy van den Krommenacker. Maar ook leden van de Koninklijke Familie mag hij tot zijn vaste clientèle rekenen.

Van 20 tot en met 30 juni wordt Aida in Concert opgevoerd op het festivalterrein van Autotron ‘s-Hertogenbosch. April Darby, Willemijn Verkaik, Freek Bartels, Tony Neef, Tjindjara en Nigel Brown spelen de hoofdrollen in deze grote concertversie van de beroemde musical. Uit de overweldigende kaartverkoop blijkt dat de musical nog altijd een groot succes is. Nadat Aida in oktober 2001 in Nederland in première ging, groeide deze voorstelling uit tot de lievelingsmusical van het publiek. Bijna twee jaar lang stond de musical in het Scheveningse theater en in 648 voorstellingen kwamen er 1,2 miljoen bezoekers. 
 
Het verhaal
Aida, een prinses uit Nubië, wordt aan de oever van de Nijl gevangengenomen door de Egyptische legerkapitein Radames. Niet wetend wie zij is, schenkt hij haar als slavin aan zijn verloofde Amneris, dochter van de farao. Wat volgt is een dramatisch, hartstochtelijk verhaal vol verwarring, onmogelijke keuzes en brandende liefde. Je voelt het allemaal in de geweldige muziek en de schitterende, Nederlandse songteksten.
 
Voor meer informatie en kaartverkoop: www.aidainconcert.nl

©2016 | ADDY VAN DEN KROMMENACKER
DESIGN | SCHUTDESIGNS IN BLOCKWISE